Palvelut

Kiertävät elokuvanäytökset

Elokuvayhdistyksellä on käytössään liikuteltava esityslaitteisto, jota on käytetty erityyppisissä tiloissa, muun muassa palvelutaloilla, kylätaloilla ja liikuntasaleissa. Laitteistolla on mahdollista esittää elokuvia Bluray- ja DVD-formaateissa sekä videotiedostoilta ja streamina verkon kautta. Yhdistys järjestää kiertäviä näytöksiä osana perustoimintaa tai vaihtuvia hankkeita.

Yhdistykseltä on myös mahdollista ostaa näytöksiä tarpeen mukaan.

Esityslaitteistoon kuuluu kehysvalkokangas, joka on kooltaan noin 4,3m x 2,6m (matalin asetus). Saatavilla on pieniin tiloihin myös 1,7m leveä valkokangas. On suositeltavaa, että esityspaikka on pimennettävissä, poikkeuksena ilta-ajat talvella. Epävarmoissa tapauksissa kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä ja ottaa valokuvia tilasta. Esityspaikassa ei tarvitse olla äänentoistolaitteistoa omasta takaa, sähkö riittää.

Hinnat (arkipäivät ja lauantait)

  • Yhden pitkän elokuvan näytös, max. 2,5h  –  200 €
  • Pidempi ohjelma, noin 4-5h  –  250 €
  • Koko päivä, max 10h  –  350 €

Hintoihin lisätään kilometrikorvaukset 53 senttiä / km. Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa. Pienten yhdistysten ja kulttuuritoimijoiden on mahdollista saada alennusta erityistapauksissa.

Huom! Hinnat sisältävät vain näytöksen teknisen toteuttamisen, esitettävän elokuvan vuokra tai esitysoikeusmaksu eivät kuulu hintaan. Yhdistys kuitenkin mielellään neuvoo ja auttaa esitysluvan hankkimisessa. Elokuvien esityslupia ei-kaupallisiin näytöksiin myöntää M & M Viihdepalvelu Oy. Myös teostokorvausten hoitaminen kuuluu tapahtuman järjestäjälle (satunnaisten näytösten maksut ovat edullisia).

Yhdistyksellä on myös 16mm filmiprojektori. Kysy lisää, jos on tarvetta esittää vanhaa filmimateriaalia.

Elokuvakurssit

Yhdistys järjestää elokuvakursseja tarpeen mukaan räätälöitynä, esimerkiksi viikonlopun mittainen lyhytelokuvakurssi tilaajan toiveiden mukaisesti. Kysy lisätietoja ja hinta-arviota (yhteystiedot)