Kino Sihis info

Tekniikka

Valkokangas: 7m x 3m
Kuva: nykyaikainen elokuvateatterikäyttöön tarkoitettu DCP-digiprojektori (2K)
Ääni: Dolby-monikanavaääni
Katsomo: nouseva, 200 paikkaa

Kino Sihiksessä vaalitaan myös perinteistä filmikulttuuria. Sihiksen konehuoneessa on käyttövalmiina sekä 35mm että 16mm filmiprojektorit, myös 8mm kaitafilmien katselu on mahdollista.

Lipunmyynti

Kino Sihiksen näytöksiin myydään ennakkolippuja Teatteri-Traktorin omassa verkkokaupassa osoitteessa www.lippukauppa.com. Lippukaupan pääsivun ylävalikosta valitaan Tuotteet, jonka jälkeen lippukategorioista valitaan Elokuvia. Liput ovat saatavilla verkkokaupasta näytöksen alkuun asti. Saat ostosta sähköpostivahvistuksen, joka toimii samalla lippuna.

Kino Sihiksessä ei ole numeroituja paikkoja, paikat ovat vapaasti valittavissa.

Kino Sihiksen ovet ja lippukassa avautuvat 30 min ennen näytösten alkua. Suosimme korttimaksua mutta käteinen ja kulttuuriedut käyvät myös maksuvälineenä.

Kahvio

Kahvio palvelee pääasiassa tapahtumien ja erikoisnäytösten aikana. Kahvion tuotteita voi maksaa vain kortilla.

Kulku, tilat ja esteettömyys

Kino Sihiksen pääsisäänkäynti on Siihtalan ABC:n pihan puolella. Myös Nurmeksentien puolella oleva takaovi on käytössä. Sisäänkäynneistä vain ABC:n puolen sisäänkäynti soveltuu pyörätuolilla liikkumiseen. Sisällä salin puolelle siirryttäessä on kaksi 3-4cm korkuista porrasta. Pyörätuolipaikkoja on salin etuosassa.
Kulttuuritehdas Siihtalassa on yleisön käytössä 4 WC:tä, joista yksi on esteetön. WC:t sijaitsevat näyttämön alla.

Miten pääsen paikalle?

Kino Sihis sijaitsee n. 1,3 km päässä Joensuun torilta, kävellen matka taittuu reilussa vartissa. Pyörällä pääsee kätevästi Kauppakatua, joka on pyöräkatu. Joen rantaa pitkin pääsee myös kätevästi paikalle.

Lähin bussipysäkki on Rauhanpuisto (pysäkiltä parin minuutin kävely). Katso reitit ja aikataulut https://joensuu.digitransit.fi/

Parkkipaikat: Nurmeksentien puolella Kino Sihiksen takaoven ja Kuntokikan edessä on reilusti maksuttomia parkkipaikkoja, joissa ei ole aikarajoitusta. ABC:n pihan puolella on lisäksi 2h kiekkopaikkoja.

Pyörätelineitä löytyy kesäaikaan Nurmeksentien puolelta takaoven vierestä.

Kartta